2013. augusztus 30., péntek

A texasi vonatrablás: western, film, online

színes, magyarul beszélő, amerikai western, 96 perc, 1988 (12)

Következő

szereplő(k):
 Willie Nelson (John Henry Lee)
 Richard Widmark (Oren Hayes kapitány)
 Angie Dickinson (Maggie Hayes)
 Shaun Cassidy (Cotton)
 Chuck Connors (Nash Crawford)
 Ken Curtis (Kelly Sutton)
 Royal Dano (Nitro Jones)
 John Calkins (James Brown)
Clare Carey (Meg Boley)

Hayes kapitány karrierjének kiemelkedő eseménye volt, mikor elfogta és húsz évre rács mögé jutatta John Henryt, a hírhedt banditát. Mikor a megöregedett John kiszabadul, bosszút fogad Hayes ellen, majd kirabolja a texasi nemzeti bankot és elvisz húszezer dollár értékű aranyat. Hayes feldühödve összegyűjti régi társait, és hajszát indít a rablók után. John viszont az utolsó nagy rablására készül. Célpontja: a texasi gyors.

MEGNÉZEM

Jonah Hex: western film, online.

színes, magyarul beszélő, amerikai western film, 81 perc, 2010 (15)

Következő

szereplő(k):
 Josh Brolin (Jonah Hex)
Megan Fox (Leila)
 John Malkovich (Turnbull)
 Aidan Quinn (McKinley)
 Michael Fassbender (Burke)

A fejvadász Jonah Hex fél arcát szörnyű sebhely torzítja. Az egykori konföderációs katona személyét valóságos legenda veszi körül, mondván, hogy a férfi túlélte a halálát, és nincs senki, aki gyorsabban rántana fegyvert nála. A férfi csak egy valakit enged közel magához, az elbűvölő Leilát, akit szintén a sötét múlt árnya kísért. Egy napon Hexet megkeresi az amerikai hadsereg, és alkut ajánl neki. Visszavonják a fejére kitűzött vérdíjat, és így újra szabad ember lehet, ha hajlandó elfogni egy veszélyes fickót. Quentin Turnbull az ördöggel cimborál, és élőholtak seregét akarja a világra szabadítani.

MEGNÉZEM

2013. augusztus 27., kedd

Gunless (2010). feliratos, western film

Színes, feliratos(égetett), kanadai, western,



Szereplök:
Paul Gross - The Montana Kid
Sienna Guillory - Jane Taylor
Dustin Milligan - Corporal Jonathan
Kent Tyler Mane - Jack Callum
Keith Rennie - Ben Cutler
Graham Greene - N'Kwala

A sztori egy profi amerikai fegyverforgatóról szól, aki egy kanadai kisvárosba téved. Itt pedig aztán senki nem ismeri a vadnyugat kegyetlen törvényeit. A kanadai William Phillips írta és rendezte a western vígjátékot, Paul Gross és Sienna Giullory játsszák a főbb szerepeket.

MEGNÉZEM

2013. augusztus 26., hétfő

Sam Whiskey. western, vígjáték, online.

színes, magyarul beszélő, amerikai western vígjáték, 96 perc, 1969 (12)

Sam Whiskey (1969) Poster

szereplő(k):
 Burt Reynolds (Sam Whiskey)
Clint Walker (O. W. Bandy)
Ossie Davis (Jed Hooker)
William Schallert (Mr. Perkins)
Woodrow Parfrey (Thorston Bromley)

A felvágott nyelvű nő (Angie Dickinson) egy szerencsejátékost (Burt Reynolds) bíz meg azzal a feladattal, hogy szerezze vissza a néhai, szálhámos férje által elrabolt kincset, amelyet vissza akar szolgáltatni jogos tulajdonosának.

MEGNÉZEM

Minnesota Clay. western film, feliratos, online.

Minnesota Clay (1964) Poster

IMDB

MEGNÉZEM

100.puska.1969. western film, online

színes, magyarul beszélő, amerikai western, 110 perc, 1969



szereplő(k):
 Jim Brown (Lyedecker)
 Raquel Welch (Sarita)
 Burt Reynolds (Yaqui Joe Herrera)
 Fernando Lamas (General Verdugo)
 Eric Braeden (Lt. Franz Von Klemme)

A félvér indiánt, aki bankrablást követ el, a fekete seriff egészen Mexikóig üldözi. Itt belekeverednek az üldözött indiánok és egyéb elnyomottak egy brutális zsarnok katonáival vívott harcába. Egy jóvagású német tiszt vezetésével a katonaság tömeges kivégzésekkel próbálja megfélemlíteni a lázadókat. A bankrabló, aki beleszeret egy szép indián lányba, végül a felkelés élére áll.

ÚJRATÖLTVE

MEGNÉZEM

2013. augusztus 25., vasárnap

Vad Bill: western film, online, nézhető.

színes, fekete-fehér, magyarul beszélő, amerikai western, 98 perc, 1995 (16)

Következő

szereplő(k): Jeff Bridges (James Butler 'Vad Bill' Hickok) David Arquette (Jack McCall) Ellen Barkin (Calamity Jane) John Hurt (Charley Prince) Diane Lane (Susannah Moore) Keith Carradine (Buffalo Bill Cody) Christina Applegate (Lurline Newcomb)

Mindenki retteg a vadnyugaton Vad Bill Hickoktól, a gyors kezű serifftől, akinek sok ember élete szárad a lelkén. Egy tűzharcban véletlenül lelövi saját helyettesét, ezért el kell hagynia a várost. Kiderül, hogy zöldhályog van a szemén, és hamarosan megvakul. Deadwoodba, az örömlányok és banditák városába megy, ahol összeakad Jack McCall-lal, egykori szerelme bosszúra éhes fiával. McCall bérgyilkosokat fogad, hogy öljék meg a legendás párbajhőst.

MEGNÉZEM

Fegyverek órája. western film, online, nézhető.

színes, magyarul beszélő, amerikai western, 100 perc, 1967 (12)

Fegyverek órája

szereplő(k):
 James Garner (Wyatt Earp)
 Jason Robards (Dr. John 'Doc' Holliday)
 Robert Ryan (Ike Clanton)
 Albert Salmi (Octavius Roy)
 Charles Aidman (Horace Sullivan)

James Garner alakítja a legendás Wyatt Earp-öt John Sturges rendező ütős, történethű filmjében a híres Tombstone-i tűzharc véres utóéletéről. Jon Voight első filmszerepe.Wyatt Earp szövetségi marsal és emberei megölik a Clanton klán néhány fegyveresét, amikor ellenállnak a letartóztatásnak. Megbosszulásként Clinton orgyilkosai aljas módon lesből lelövik Wyatt két fivérét, akik indultak a város vezetői posztjaiért rendezett választáson. Wyatt mivel a bíróságon nem nyer igazságot - a szemtanú félelmében nem tesz vallomást és a gyilkosságok gyanusítottjait a bíró felmenti bizonyítékok hiányában - kénytelen kezébe venni az igazságszolgáltatást és Doc Holliday, hű barátja segítségével üldözőbe veszi a bűnösöket.

MEGNÉZEM

Mesterlövész: western film, online, nézhető. (Michael Dudikoff)

színes, magyarul beszélő, amerikai western, 91 perc, 1997 (18)

Mesterlövész

Michael Dudikoff (Michael Atherton)
 Randy Travis (Kyle)
 William Smith (Jerry Krants)
 Andrew Stevens (Jacob)
 Valerie Wildman (Wendy)

Brutális banda uralja a vadnyugat egyik gyorsan fejlődő városát. Jerry Krants és emberei hidegvérrel ölnek meg mindenkit, aki érvényesíteni akarja a törvényt. Egy nap azonban feltűnik Michael Atherton (Michael Dudikoff) szövetségi seriff és a város ismét hinni kezd a törvény erejében. A banditák persze nem hagyják annyiban és kegyetlen mészárlást rendeznek, aminek első számú célpontja az új seriff. A lövöldözésben Michael vesztett helyzetben kerül szembe ellenfelével. Eldördül egy lövés. A seriff meglepetten tapasztalja, hogy a bandavezérrel egyik embere végzett, aki háborús veterán és csak kényszerből áll be a bandába. A város fellélegzik és ünnepel, de hamarosan kiderül, hogy a hős valójában sokkal elvetemültebb, mint a volt bandavezér.

MEGNÉZEM

Jubal: western film, online, nézhető.

színes, magyarul beszélő, amerikai western, 100 perc, 1956 (12)

Következő

szereplő(k):
 Glenn Ford (Jubal Troop)
 Ernest Borgnine (Shep Horgan)
 Rod Steiger (Pinky)
 Valerie French (Mae Horgan)
 Felicia Farr (Naomi Hoktor)
 Noah Beery Jr. (Sam)
 Jack Elam (McCoy)

Shep Horgan (Ernest Borgnine) sebesülten talál rá a csavargó Jubalra (Glenn Ford) a farmján, majd felveszi a férfit marhapásztornak. Jubal a farmer hűtlen felesége, Mae, és a féltékeny üzemvezető között találja magát. A férfi sorsa ezzel megpecsételődött...

MEGNÉZEM

2013. augusztus 20., kedd

Az élet nem számít (The Trail Beyond). feliratos amerikai western, online, (John Wayne)

fekete-fehér, feliratos amerikai western, 1934,



szereplők:
 John Wayne
 Noah Beery Sr.
 Noah Beery Jr.

Az arany a legnagyobb úr. A prérin és a hegyvidéken egyaránt. Rod Drew (John Wayne) egy eltűnt aranyásó és a lánya után kutat, s nem is sejti, mennyire az események kellős közepében találja hamarosan magát. Először régi, öreg cimboráját menti ki egy veszélyessé váló kártyacsatából, majd rábukkan egy régi térképre. A térkép az arany lelőhelyét rögzíti. Azét az aranyét, amelyre a rosszfiúknak is fáj a foga. Nem sokáig marad titokban, kinél van a térkép. Megindul az őrült, gyilkos hajsza a kincsért, egy küzdelem, amelyben csak a pénz számít, az élet nem.

MEGNÉZEM

Meek's Cutoff (Meek's Oregon 1845 Cutoff) (2010), western fim, feliratos, online.

Meek's Cutoff (2010) Poster

TARTALOM

MEGNÉZEM

A Stranger és Gunfighter (1974) . feliratos, hongkongi-olasz, western film, online, (Lee Van Cleef)

Színes, feliratos, Spanyolország | Olaszország | Hong Kong | USA, Kung Fu-western film, 96 perc, 1974



TARTALOM: (GÉPI FORDÍTÁS)Közben hold-up, a Wild West, Dakota megöl egy gazdag régi kínai férfi, Wang. Később ő elfogták, elítélték, és hamarosan felakasztják -, és soha nem profitted Wang halála, már eltemette őt a fényképeket a négy özvegy, és néhány értéktelen papírokat. Eközben Ho jön Amerikában keresi nagybátyja vagyonát, és meg kell eljutni Dakota ingyen, ahogy ő az egyetlen ember, aki elvezeti Wang sírja. Nyitnak a sírt, átvéve a képek Wang özvegyek. Előfordul, hogy olvassa a papírokat, és tudja, hogy Wang volt egy negyed térkép tetovált minden az ő női fenék. Most, a neheze tényleg indul ... Kincsvadászat. Úgy néz ki, és úgy érzi, mint egy nyugati, mint a karaj-Socky film, de az idegen ÉS Gunfighter érdemes a felvételi a tengerbe homályos mozi. Azok, akik szeretik a Shaw Brothers harcművészeti filmek veszi észre, hogy a nyugati beállítás a hátránya, de hála a csillag Lo Lieh, nem lesz túl kiábrándító. Ő ad elég ütés-by-csapás technikák, hogy érdemes. Valójában, a stúdió ismert ázsiai harcművészeti filmek összeállt egy másik cég a döntéshozatalban ezt. Lehet, hogy a raciest western, amit valaha láttam, mint a pár meg kell keresni a nyomokat, hogy megtalálja a kincset ..... néztem a seggüket a gyönyörű tavak! Valahogy minden értelme a történetet. A hatalmas Lo Lieh vicces at akarnak látni a női hátsó, de Lee Van Cleef, aki tartja a személyisége szilárd spagetti western csillag, és a két párt is. Rengeteg gunslinging, kung fu, sajttorta, és nevet vár az a furcsa, szokatlan, de nagyon szórakoztató western.

MEGNÉZEM

A. fegyveres. idegen. western, film, online, nézhető.

színes, magyarul beszélő, amerikai western, 83 perc, 1953 (12)

Következő

szereplő(k):
 Randolph Scott (Jeff Travis)
 Claire Trevor (Josie Sullivan)
 Joan Weldon (Shelby Conroy)
 George Macready (Jules Mourret)
 Alfonso Bedoya (Degas)
Lee Marvin (Dan Kurth)
 Ernest Borgnine (Bull Slager)
 Pierre Watkin (Jason Conroy)
 Joseph Vitale (Shorty)
Clem Bevans (Jim Martin)

Jeff Travis (Randolph Scott), az egykori kém Arizonába megy, hogy részt vegyen Jules Mourret bandája által tervezett aranyrablásban. Amikor megérkezik, meggondolja magát, és úgy dönt, hogy új életet kezd. Amikor Mourret emberei megölik egyik barátját, elindul, hogy felkutassa a tetteseket.

MEGNÉZEM

2013. augusztus 7., szerda

A magányos fegyveres. western film, online, nézhető.

színes, magyarul beszélő, amerikai western, 76 perc, 1954 (16)

A magányos fegyveres

szereplő(k):
 George Montgomery (Cruze)
 Dorothy Malone (Charlotte Downing)
 Frank Faylen (Fairweather)
 Neville Brand (Tray Moran)
 Skip Homeier (Cass Downing)

A texasi rendőrbíró elhatározza, hogy rendet teremt a törvénykívüliektől hemzsegő városban. Időközben szerelmes lesz egy farmer lányába.

MEGNÉZEM

2013. augusztus 4., vasárnap

Jake visszalő (1971)

színes, magyarul beszélő, amerikai western, 104 perc, 1971

Jake visszalő

szereplő(k):
 John Wayne (Jacob McCandles)
 Richard Boone (John Fain)
 Patrick Wayne (James McCandles)
 Christopher Mitchum (Michael McCandles)

Ha tudták volna kivel állnak szemben, talán nem kezdték volna el. John Fain és társai ugyanis jutalom reményében úgy döntenek elrabolják a kis John McCandles-t. Ám ezzel a lépésükkel végleg magukra haragítják Jake-et, aki mindig is az igazság oldalán állt. A gyerekrablás elvégeztével ugyanis maguk mögött hagyják Jake megsebesített fiát és egy egymillió dolláros váltságdíj-követelést. A környéken senki sem mer szembeszállni a rettegett bandával. Jake azonban úgy dönt, ezt a lépésüket már nem hagyja annyiban..

LEJÁTSZÁS - YOUWATCH.

A fegyveres idegen (The Stranger Wore a Gun), western film, online

színes, magyarul beszélő,amerikai western, 83 perc, 1953 (12)

Következő

szereplő(k):
 Randolph Scott (Jeff Travis)
 Claire Trevor (Josie Sullivan)
 Joan Weldon (Shelby Conroy)
 George Macready (Jules Mourret)
 Alfonso Bedoya (Degas)
 Lee Marvin (Dan Kurth)
 Ernest Borgnine (Bull Slager)
 Pierre Watkin (Jason Conroy)
 Joseph Vitale (Shorty)
 Clem Bevans (Jim Martin)

Jeff Travis (Randolph Scott), az egykori kém Arizonába megy, hogy részt vegyen Jules Mourret bandája által tervezett aranyrablásban. Amikor megérkezik, meggondolja magát, és úgy dönt, hogy új életet kezd. Amikor Mourret emberei megölik egyik barátját, elindul, hogy felkutassa a tetteseket.

MEGNÉZEM

A texasi mexikói (The Texican). western film, online, nézhető.

színes,magyarul beszélő, amerikai-spanyol western, 81 perc, 1966 (12)



szereplő(k):
 Audie Murphy (Jess Carlin)
 Broderick Crawford (Luke Starr)
 Diana Lorys (Kit O'Neal)
 Luz Márquez (Sandy Adams)
 Antonio Casas (Frank Brady)
 Antonio Molino Rojo (Harv)
Aldo Sambrell (Gil Rio)

Jess Carlin (Audie Murphy) visszatér Mexikóból Texasba, hogy bosszút álljon testvére haláláért. Azt hiszi, hogy Luke Starr (Broderick Crawford) a tettes - ugyanaz a személy, aki hamisan megvádolta őt, és aki miatt el kellett hagynia a várost. Amikor Luke imádottja (Diana Lorys) beleszeret Jess-be, hirtelen kicsúsznak a dolgok az irányítása alól.

MEGNÉZEM